Головне

"Чорноморець" видряпав нічию в "Дніпра" в Одесі

06.08.2011 23:00 475 0
"Чорноморець" видряпав нічию в "Дніпра" в Одесі

Дніпропетровський "Дніпро" зі скрипом продовжує набирати очки в чемпіонаті України. У 5 турі Прем`єр-ліги "Дніпро" не зумів в Одесі переграти "Чорноморець" - 1:1.

Поки ні іспанець Хуанде Рамос, ні його новачки не виправдовують хоча б на 50% затрати Ігоря Коломойського. "Дніпро", який був найактивнішим у літнє трансферне міжсезоння, продовжує показувати бліду гру. При практично однаковому рівні гри дніпропетровці чередують поразки з перемогами і нічиїми, а це вже не ознака класу, а скоріше хаосу. Не дорахувався кількох очок "Дніпро" і в Одесі. "Чорноморець", якому в цьому сезоні більш за все доведеться боротися лише за збереження прописки в елітному дивізіоні, зумів дати "Дніпру" бій.

Хвилини десь 30 першого тайму обидві команди грали без воріт. У гостей були активними Антонов та Матеус, але голкіперів особливо не турбували. Найкращий момент в першому таймі був у Бурдужана, який накрутив у штрафній Чеберячка і пробив низом - "Дніпро" рятує лише штанга.

Так, протягом майже всієї гри гості мали ігрову і територіальну перевагу, але моментів біля обох воріт у першому таймі практично не було. Тим не менш на 44-й хвилині "Дніпро" забив. Антонов продерся у штрафну і вже падаючи відкинув під удар Джуліано і той зходу пробив, м`яч від штанги залетів у ворота Безотосного - 0:1.

На цьому рахунку перший тайм і завершився. У заключній 45-хвилинці на полі було повеселіше, у першу чергу для вболівальників. Моментів біля обох воріт було більше, а ось голів вимучили ще один. Хоча ні, був ще один, але суддя не зафіксував взяття воріт "Дніпра" через фол на Лаштувці.

Чеському голкіперу у другого таймі більше довелося вступати у гру і рятувати свою команду після ударів Діденка та Васіна. У "Дніпра" було також 3-4 шанси збільшити рахунок, але і Безотосний цього вечора стояв у воротах на відмінно.

Вже в доданий арбітром час "Чорноморець" пішов вперед і знайшов свою гру і гол. Бурдужан отримав пас на хід, легко у штрафній розкатав Інкума і пробив у кут воріт Лаштувки, змусивши його в розпачі посидіти на травичці.

Часу для того, щоб вирвати перемогу у "Дніпра" не вистачило, а ось "Чороморець" залишився задоволений і нічиєю.

"Чорноморець" (Одесса) - "Дніпро" (Дніпропетровськ) - 1:1 (0:1)

Голи: 0:1 - Джуліано (44), 1:1 - Бурдужан (90+2)

"Чорноморець": Безотосний, Політило, Кутас, Соляник (Діденко 55), Цигирлаш (Васін 63), Бурдужан, Сетті, Шиманек, Каськів (Франса 86), Донець, Ковальчук

"Дніпро": Лаштувка, Матеус (Інкум 74), Антонов, Ротань, Шахов (Коноплянка 60), Боатенг, Стрініч, Чеберячко, Джуліано, Кулаков, Мандзюк.

Коментарі ()