Українська правда

Дентіньо: В нас є шанс виступити в Лізі Чемпіонів ще краще, ніж минулого року

Сергей Шемшученко — 12 вересня 2011, 13:38

Донецький "Шахтар" потенційно має можливість для виходу навіть у півфінал головного єврокубкового турніру в сезоні 2011/12 років.

Про це новачок команди бразилець Дентіньо заявив офіційному сайту клуба.

"Ліга Чемпіонів - турнір дуже високого рівня. Там не буває легких, прохідних матчів, а тому, щоб перемогти, треба бути добре підготовленим", - переконаний він.

"Минулого сезону "Шахтар" виступив дуже добре - дійшов до чвертьфіналу. Хоча я вважаю, що команді було цілком під силу пройти і далі. Але у нас є шанс цього року виступити ще краще", - вважає він.

Дентіньо каже, що зіграти в Лізі Чемпіонів завжди було його мрією, тому він, звичайно, був дуже радий, коли з'явилася така можливість і зіграло свою роль, коли він приймав рішення про перехід.

"Зараз я спокійний. Напередодні гри буває таке, що через нерви трохи турбує в шлунку. Але як тільки матч починається, все це тут же проходить", - розповів він.

"Адаптація? Все добре, мені допомагають в цьому всі партнери по команді, а особливо мої співвітчизники. Щодо позиції, то я люблю грати попереду, в атаці, а на фланзі або в центрі - з цим проблем нема", - завершив він.