Українська правда

Блохін: "Ми йдемо своїм шляхом"

Сергей Шемшученко — 13 вересня 2011, 13:46

Попри негативні моменти, збірна України іде своїм шляхом становлення.

Про це у черговому випуску телепередачі "Українські пристрасті" заявив наставник національної команди Олег Блохін

"Після матчу "Динамо" - "Іллічівець" Сьоміну задається питання: а чи готові ви прийняти національну збірну? А я це чую, вже спускаючись у ліфті. Це приємно слухати ... Якщо хочете мене зняти - є федерація, виконком", - сказав він.

"Є моменти неприємні, але ми йдемо своїм шляхом. І поки ми працюємо, ми не знімаємо із себе відповідальності щодо того, як ми виступимо на Євро-2012, і вболівальники повинні це знати. Ми постараємося зробити все, щоб виступити успішно", - продовжив тренер.

Також Блохін зазначив, що ні від кого в команді не чув, що вони грають за збірну лише за преміальні.

"Мені не подобаються чутки, які піднімає преса, мовляв, гравці грають тільки за преміальні. Я в команді такого не чув, питання не піднімалося і ніколи не обговорювалося. Якщо і справді грають, то давайте повернемо той фонд, який був при Маркевичу, - у мене такого фонду немає. Якщо Євро - це не стимул, то ніякі гроші гравців не змусять", - впевнений Блохін.

Також Олег Володимирович пояснив, на яких виконавців планує орієнтуватися тренерський штаб збірної.

"Ми будемо покладатися на тих людей, які дійсно адекватні і будуть виконувати вимоги тренера збірної. Може вони будуть поступатися в класі, але що ж робити? Тоді хоч народ зрозуміє", - цитує Блохіна ua-football.com.