Українська правда

"Сток Сіті" проведе в Києві менше двох діб

Сергей Шемшученко — 13 вересня 2011, 15:37

Англійський "Сток Сіті", суперник київського "Динамо" по матчу першого туру групового турніру Ліги Європи, визначився з програмою перебування в столиці України.

У Києві гості з Туманного Альбіону пробудуть менше двох діб, пише сайт "Динамо".

У середу, 14 вересня, о 14:30 в аеропорту "Бориспіль" приземлиться літак з командою "Сток Сіті" та офіційними особами клубу на борту. Як і більшість команд, які приїжджають в рамках єврокубків до Києва, англійці розмістяться в п'ятизірковому готелі "Хаятт" на Софійській площі.

Трохи відпочивши в готелі, головний тренер гостей Тоні Пьюліс відправиться на стадіон "Динамо" ім. Валерія Лобановського, де відбудеться регламентна передматчева прес-конференція, початок якої заплановано на 17:15.

Слідом за наставником на стадіон прибудуть і його підопічні, де проведуть відкрите тренування (початок о 18:00).

У райдері гостей з Англії нічого надприродного: 20 м'ячів, одні переносні ворота, два масажних столи, 15 кілограм льоду в кубиках, фрукти, чай, кава і велика кількість мінеральної води без газу. У середу ввечері в одному з ресторанів Києва відбудеться офіційна вечеря представників "Динамо", "Сток Сіті" і делегата УЄФА.

У четвер вранці на стадіоні "Динамо" ім. Валерія Лобановського відбудеться нарада за участю представників команд-суперниць, делегата УЄФА, суддівської бригади, суддівського спостерігача, адміністрації стадіону та інших служб, відповідальних за проведення матчу.

На гру делегація "Сток Сіті" виїде за дві години до початку матчу, о 18:00. У роздягальні повинне бути все те ж саме, що і на передматчевому тренуванні, лише кількість мінеральної води трохи більша.

По його закінченні матчу проти "Динамо" команда з Англії вирушить до аеропорту "Бориспіль", звідки візьме курс на Туманний Альбіон.