Українська правда

Чигринський: У мене два фоли і дві жовті картки

Сергей Шемшученко — 14 вересня 2011, 08:46

Захисник донецького "Шахтаря" Дмитро Чигринський каже, що він не заслуговував на вилучення у матчі 1 туру Ліги чемпіонів з "Порту" (1:2).

"Було дуже непросто грати удесятьох з середини першого тайму. Суперник дуже активно перекривав усі зони, і контролювати гру було складно. Вони ж постійно збільшували тиск. Образливо, що на самому початку другого тайму пропустили, доводилося грати в першу чергу з думками про атаку, завжди тримати попереду трьох вільних футболістів, щоб вони йшли в контратаку. А це було непросто.

Що стосується отриманих попереджень, можливо, я помиляюся, але, по-моєму, у мене два фоли і дві жовті картки. І сказати, що в тих моментах я грубо діяв. У першому випадку мені здалося, що я взагалі чисто зіграв, а в другому я просто не встиг. Але ми удвох йшли на цей м'яч, він "прокинув" його раніше. Ніякої підлості, злого наміру - він йшов обличчям, і я обличчям. Але це ні в якому разі не виправдання, ми програли цей матч, і потрібно рухатися далі", - цитує футболіста офіційний сайт клубу.