Українська правда

Радь: В "Оболоні" багато львівських хлопців, яким є що доводити

Сергей Шемшученко — 16 вересня 2011, 14:38

"Карпатам" у матчі 10-го туру УПЛ проти "Оболоні" слід очікувати на підвищену мотивацію кількох гравців, які вже грали у Львові.

Про це інформаційній сліжбі "біло-зелених" заявив воротар "Оболоні" Андрій Радь.

"Ніхто не може зрозуміти, що відбувається. Чорна полоса. На тренуваннях всі дружні, добре працюємо, а голи не забиваємо", - каже він.

"Та й арбітри до нас дуже упереджено ставляться. В Луцьку нас засудили, гол чистий не зарахували. В кожному матчі результативні помилки суддів не на нашу користь", - жаліється він.

"Ми чесно граєм, а судді до нас на 100% ставляться упереджено. Не було такого, щоб вони помилялися на нашу користь. Я не знаю - змова це чи що, але факти - ось вони", - зазначив Андрій.

Втім, за його словами, вже до Львова команда поїде виключно з переможним настроєм.

"Інакше нема сенсу на поле виходити. І, звичайно, ми хочемо показати хорошу гру. Я б дуже хотів, щоб наша чорна смуга у Львові закінчилася", - зізнався він.

"В "Карпат" проблеми, які дуже нагадують наші. Окрім того, зараз в "Оболоні" багато львівських хлопців, яким є що доводити, які приїдуть грати в рідне місто. Це брати Баранці, Ільків, Романюк, я та ще інші", - перераховує Радь.

Щодо власних шансів зіграти Андрій заявив, що наразі грає Рева, адже в нього більше досвіду, ніж в конкурентів.