Українська правда

Кіндзерський: З'явилися нові нюанси в процесі порятунку "Львова"

Сергей Шемшученко — 16 вересня 2011, 17:16

Наразі складно сказати, чи буде розпущено ФК "Львів", адже у процес прийняття рішення щодо майбутнього клубу втручаються нові обставини.

Про це заявив президент клубу Юрій Кіндзерський.

"«Сказати, що клуб точно існуватиме, я не можу, з'явилися нові нюанси в процесі порятунку клубу, тому ми попросили ПФЛ перенести наш суботній матч у Запоріжжі", - розповів він.

"Таким чином у нас ще буде час, аби знайти... не покупця... радше - людину, котрій клуб буде подаровано. Наголошую, ФК "Львів" буде однозначно відданий безкоштовно, якщо будуть охочі опікуватися ним надалі", - підкреслив він.

За словами президента "вмираючого" клубу, поки що таких людей знайдено не було, і все залишається на рівні віддалених, неконкретних розмов.

"Але навіть за таких умов я вирішив, що просто мушу дотерпіти, аби скористатися нагодою врятувати команду" - сказав наостанок Юрій Іванович.

Футболісти та тренерський штаб з початку тижня й донині не готуються до матчу проти запорізького "Металурга". Втім, гравці виявили готовність повернутися до розташування команди в будь-який момент, якщо її все-таки буде врятовано, пише ukrfootball.in.ua.