Головне

Прем'єр-ліга. "Шахтар" - "Ворскла" - 1:0: без шансів для команди Павлова. ВІДЕО

17.09.2011 22:44 669 0
Прем'єр-ліга. "Шахтар" - "Ворскла" - 1:0: без шансів для команди Павлова. ВІДЕО

"Шахтар" у матчі 10 туру чемпіонату України здолав на "Донбас-Арені" полтавську "Ворсклу" з рахунком 1:0 і знову обійшов "Динамо" у турнірній таблиці.

У "Шахтаря" і "Ворскли" було однакове минуле на старті єврокубкоого сезону 2011/2012. Обидві команди програли, але зробили це по-різному. "Шахтар" відбивався у "Порту", щоб не програти з більшим рахунком, а "Ворскла" мала шанс і на нічию. Тим менш у матчі цих команд у суботу несподіванки не відбулося.

Лише в стартові хвилини гості здивували дальніми ударами Ребенка та Безуса, після яких м`яч не розминувся зі штангою та поперечкою воріт Рибки. У подальшому була гра в одні ворота - полтавські. У "Шахтаря" виділявся Дентіньо, який і забив єдиний гол в цій грі.

А в цілому головним героєм гри став голкіпер "Ворскли" Долганський. Саме сейви цього воротаря дозволили команді Миколи Павлова завершити матч з гідним рахунком. При цьому ще двічі м`яч з пустих воріт "Ворскли" вибивали Ткачук та Курилов. У другому таймі на полі і того була одна команда - "Шахтар".

На відміну від гри з "Порту" майже все виходило в цій зустрічі у Срни, який і визнаний найкращим гравцем поєдинку. У "Шахтаря" в цьому матчі мали шанси забити майже усі гравці, мабуть, окрім Рибки. Моментів з десять лише втратив Селезньов.

Під завершення матчу "Шахтар" знову залишився у меншості, але цього разу не через вилучення. Травмувався Фернандіньо, а оскільки Луческу вже використав усі заміни, то останні 10 хвилин "Шахтар" провів у меншості. Але скористатися таким шансом "Ворскла" не зуміла, а донецька команда отримала цілком заслужену перемогу.

Коментарі ()