Українська правда

Сабо: "Рамос просто обманює керівництво "Дніпра"

Сергей Шемшученко — 20 вересня 2011, 08:25

Наставник "Дніпра" Хуанде Рмос обманює керівництво клубу.

Таку думку висловив колишній головний тренер київського "Динамо" і збірної України Йожеф Сабо.

"Після десяти турів можна впевнено сказати, що в національній першості - навіть у порівнянні з останніми роками - мало що змінилося. Як і протягом першого десятиліття цього століття боротьбу за чемпіонство ведуть лише дві команди - "Динамо" і "Шахтар". Багато хто сподівався, що з приходом Рамоса в це протистояння вклиниться "Дніпро", але, як бачимо, цим прогнозам поки не призначено збутися. Я не маю права давати поради керівництву, але очевидно, що куплені іспанцем футболісти так і не заграли. Зараз він запевняє, що колективу потрібні ще кілька людей. Ну, будуть йому ці гравці, а що потім? Знову купувати? Особисто я впевнений, що Рамос просто обманює керівництво "Дніпра", - сказав він.

"Втім, не тільки дніпряни піднесли неприємний сюрприз - продовжують засмучувати "Карпати" з "Оболонню". Втім, невдачі "пивоварів" я списав би на звичайне невезіння - команда Ковальця заслуговує набагато більшого, ніж образливий нуль у графі "перемоги", - впевнений Сабо.

Також тренер виділив успіхи криворізького "Кривбасу" та "Олександрії".

"Серед приємних моментів нового чемпіонату варто виділити "Кривбас". Мені дуже імпонує робота Максимова - впевнений, що якщо цього тренера призначити наставником того ж "Дніпра" та надати йому умови Рамоса, він домігся б набагато більшого. Втім, думати про єврокубки "Кривбасу" зарано - поки що команда не має достатню кількість футболістів такого високого рівня. Хотілося б виділити і "Олександрію" - новачок Прем'єр-ліги показує непогану гру і, впевнений, ще багатьом попсує нерви, - цитує Сабо sport-express.ua.