Головне

Кубок України. "Кремінь" - "Динамо" 2:3. Чекаємо висновків? ВІДЕО

21.09.2011 18:25 1147 0
Кубок України. "Кремінь" - "Динамо" 2:3. Чекаємо висновків? ВІДЕО

А починалося все нібито непогано. Два швидких голи, Рибалки та Аді, натякали, що проблем сьогодні команда Сьоміна не матиме. Вочевидь так подумали і самі гравці, котрі почали виступати у стилі "джога боніта". П'ятки, намагання пробити, поклавши перед цим одного-двох суперників... Так, у старті вийшов лише один чистий захисник, Юссуф, інші 10 футболістів звикли грати у півзахисті чи нападі, тому атакувальні навички у них краще розвинуті. Але це не має бути виправданням для незібраного, якщо не зневажливого, ставлення до суперників.

"Кремінь" отямився в середині першого тайму і почав, не вигадуючи, робити те, що й мав. Не маєте навичок гри в захисті, але маєте щільний півзахист? Отримуйте довгі паси, після яких м'яч перелітає півзахист, а гравці атаки мають змогу пробити чи прострілити. Додайте до цього стандарти - і матиме шанси не піти з поля з ганьбою.

Остання третина тайму пройшла у стилі "атака на атаку". Команди не гаяли часу і ситуація, коли протягом хвилини могли відбутися два удари чи хоча б простріли по різних воротах не були рідкістю. В киян вихід сам-на-сам не реалізував Корреа, у господарів після невпевненої гри Коваля після корнера Юссуф виносив м'яч з порожніх воріт.

В перерві Сьомін, напевне, мав серйозну розмову з гравцями, "динамівці" вийшли на поле із запізненням. А вийшовши - одразу кинулися на ворота суперників і довели рахунок до крупного вже у першій атаці. Дуду відзначився дебютним голом, але, якщо відверто, враження не справив, як і інший новачок, Ескобар, котрий згодом вийшов на заміну. Обидва вони, як і Аді, відпрацьовувати у обороні не поспішали, а, за традицією, такі легіонери у Києві не затримуються.

"Кремінь" пішов вперед, втрачати було вже нічого, а методика першого тайму видавалася перспективною. Згодом після помилки Юссуфа, котрий не зміг вибити м'яч подалі після прострілу, Сумцов красивим ударом один м'яч сквитав. Климов міг забивати зі штрафного ще один, врятував Коваль. Після цього Гармаш на межі фолу зупинив прорив суперника до воріт і був дуже близьким до другої жовтої.

Після цього кияни почали тримати м'яч. Не те, щоб в них це бездоганно виходило, але темп гри впав, ініціатива повернулася до столичного клубу. І коли вже здавалося, що гра так і закінчиться 1:3, Корреа видав "цирковий" номер, вивівши суперпасом на ворота Коваля Вовченка. Юний хавбек "Кременя" технічно прокинув м'яч повз Максима. Останні хвилини, як вже зазначалося, були дуже нервовими, але, здається, що "Кремінь" сам не повірив, що суперника можна дотиснути або ж в команди банально забракло сил.

Тож треба малювати все у чорних тонах для "Динамо"? Ні, були й кілька примітних моментів. Дуже непогано виглядав Калитвинцев, котрий може вирішити проблему з лівим флангом, але треба подивитися його на більш серйозному рівні. Принаймні потенціал в хлопця є, а Ярмоленка все ж хотілося б бачити в центрі нападу, де огріхи в його технічній підготовці будуть не такими помітними. Коваль після помилки у першому таймі зібрався і відіграв доволі впевнено. Пристойно виглядали Гусєв та Рибалка, на цьому все. Інші відіграли з перепадами в настрої і цілісного враження не справили. Тому все ж, можна зробити висновок-прогноз, що з експериментами в Кубку на цьому Сьомін покінчить. Далі суперники будуть більш серйозними і помилок у психології, недоналаштування можуть і не пробачити. Справа за тим, щоб це зрозуміли і футболісти столичного клубу і не лише ті, хто зіграв у Кременчуці.

Коментарі ()