Головне

Ігор Суркіс: Ми були сьогодні на голову сильніше "Шахтаря"

24.09.2011 23:42 234 0

Київське "Динамо"  продемонструвало, що здатно не просто грати на рівних з "Шахтарем", але й суттєво переважати "гірників" у гостроті атак.

Про це після зустрічі 11-го туру УПЛ заявив президент столичного клубу Ігор Суркіс.

"Хороша гра, бойова, яка, напевно, насамперед доставила задоволення всім. На жаль, є гра, але немає результату. Ми сьогодні повинні були однозначно перемогти", - впевнений він.

"Але можу тільки повторити те, що я сказав після матчу зі "Сток Сіті": це футбол, і в ньому потрібно забивати голи, але не залітає, що можна зробити", - скаржиться президент клубу.

"А так я задоволений. Вважаю, що ми були сьогодні на голову сильніше "Шахтаря", і в майстерності, і в мотивації ми суперника перевершили, зіграли дуже хорошу гру", - поділився враженнями Суркіс.

Він додав, що не пам'ятає, щоб "Динамо" залишило "Шахтар" без м'яча, як це було сьогодні в першому таймі, і в іншому всі задоволені, і я, і тренер, і самі гравці, тому що якщо гра є, то результат буде.

"Поки ми повинні задовольнятися одним очком. Вийшло так, що сьогодні нічия вийшла на користь "Металіста", тепер буде ще цікавіше, може бути, три команди будуть боротися за золоті медалі", - сподівається Суркіс.

"Рефері? Я не коментую дії судді, взагалі не коментую. Результат однозначно не по грі. Сьогодні один тільки Браун і в одному тільки першому таймі мав забивати два м'ячі, у другому таймі штанга була. А у "Шахтаря" не було взагалі ні одного моменту", - вважає він.

Також Ігор Михайлович відмовився коментувати дії судді, а при згадці скарг Луческу на рефері припинив питання, запропонувавши запитати все у самого румуна, пише dynamo.kiev.ua.

Коментарі ()