Українська правда

Нінковіч: Не бачив жодного матчу "Маккабі", але ще є два дні

Сергей Шемшученко — 27 вересня 2011, 00:07

Київське "Динамо" ще не встигло ознайомитися з грою та побудовою ізраїльського "Маккабі", але до матчу Ліги Європи ще є час, аби підготуватися.

Про це після відкритого тренування заявив півзахисник столичного клубу Мілош Нінковіч.

"Тренування мені сподобалося. Вболівальники не вперше присутні на наших заняттях, я підтримую таку ініціативу. Мені б хотілося, щоб кожне тренування ми проводили у присутності глядачів", - почав він.

"Вчора ми також тренувалися. Коли граємо кожен третій день, вихідні не передбачені", - повідомив він.

"Я не бачив жодного матчу за участю "Маккабі". Навіть не знаю, хто там грає. У нас ще є два дні, щоб обов'язково вивчити суперника", - зазначив серб.

Нінковіч визнав, що кияни перед стартом групового етапу серед головних конкурентів не назвали "Маккабі", бо ніхто не знає ізраїльську команду.

"Давайте спочатку зіграємо з кожним з суперників, а потім вже будемо говорити, хто з них фаворит, а хто аутсайдер", - запропонував він.

"Ми вже стільки разів з ними грали на зборах! Я і травму в одному з цих матчів отримав. Так що вистачить сюрпризів", - жартує Мілош.

"Не сказав би, що в мене особисті рахунки з ізраїльськими клубами, просто ми щороку проводимо збори в їхній країні, і вже набридло з ними грати. Але з "Маккабі", здається, ще не зустрічалися", - додав Нінковіч.