Українська правда

Мхітарян: Мусимо не повторити помилки "Зеніта"

Сергей Шемшученко — 27 вересня 2011, 18:26

Генріх Мхітарян, який з легкої руки Мірчі Луческу перекваліфікувався з нападника в опорного хавбека, спробує компенсувати відсутність лідера "Шахтаря" Фернандіньо.

Про це сам вірменин заявив офіційному сайту УЄФА.

"Футболіст не обирає собі позицію. Грати треба там, де скаже тренер. Моя задача - виправдати довіру й допомогти команді виграти", - пояснив він.

"З урахуванням зустрічей із "Барселоною" у чвертьфіналі минулого сезону, ми зазнали вже три поразки поспіль, а тому відступати нікуди. Та й з турнірної точки зору, вкрай важливо обіграти АПОЕЛ", - каже він.

Мхітарян вважає, що російський "Зеніт" все ж таки недооцінив команду з Кіпра.

"Вони не дуже добре вивчили суперника, недооцінили його клас та рівень гри, за що й поплатилися. Ми мусимо не повторити їхньої помилки", - закликає Генріх.

"Ми будемо вкрай мотивованими. Після поразки у Португалії для нас нічого не втрачено, адже є ще п'ять матчів, і в кожному з них треба грати на перемогу", - переконаний він.

Щодо свого колишнього партнера по "Металургу", а нині лівого захисника АПОЕЛа Вільяма Боавентури Генріх сказав, що той - гарний хлопець та футболіст високого рівня.

"Однак у АПОЕЛа й окрім нього багато чудових виконавців. Їхні бразильські та португальські легіонери дуже технічні. Вони грають у сучасний футбол", - резюмував він.