Головне

Ліга Європи. "Маккабі" - "Динамо" 1:1. "Подарунок" на іменини. ВІДЕО

30.09.2011 10:26 1512 0
Ліга Європи. "Маккабі" - "Динамо" 1:1. "Подарунок" на іменини. ВІДЕО

У 35-й День народження Андрія Шевченка "Динамо" не змогло переграти ізраїльський "Маккабі". І як не старався сам ювіляр, забити у ворота суперника йому не вдалося. Мало того, кияни насилу втримали нічийний результат, і, якби не впевнена гра СаШо - все могло б закінчитися плачевно.

Що у сьогоднішньому матчі робив захист киян - питання актуальне. Навіть діти, які грають у комп'ютерні футбольні симулятори, знають перше правило захисників, про яке постійно торочать віртуальні коментатори - НЕ давати бити! А от захисники "Динамо" напевно цього не знають. Адже суперник майже кожну атаку завершував ударом і, хай не всі були точними, результат це таки принесло.

Попри те, що кияни забили першими, весь поєдинок пройшов у домінуванні господарів. Команда, яка у попередньому турі пропустила п'ять м'ячів від "Бешикташу", просто "возила" таке амбітне і грізне київське "Динамо". А тепер уявіть, що чекає на киян у матчі проти турецького гранда... Страшно навіть подумати!

Також дуже серйозні претензії до півзахисту київського клубу. Для чого Сьомін випустив на поле Гармаша, який на третій хвилині вже отримав попередження, а на двадцять восьмій був замінений на Аруну? Чому не працювали фланги, і взагалі, чому всі футболісти, за винятком Андрія Ярмоленка, більше спостерігали за грою, аніж брали в ній участь?

Про другий тайм взагалі не хочеться говорити. "Маккабі", зрівнявши рахунок і розуміючи, що від великого колись "Динамо" залишилася лише гучне ім'я, почало просто знущатися над киянами. Справа доходила до того, що навіть сам іменинник, який разом із Ідейе мав працювати на вістрі атаки, повертався до власного штрафного майдачника і відпрацьовував у обороні.

В останні десять хвилин "динамівці" вже просто мучились. Можна багато говорити про те, що напередодні гравці відіграли важкий матч проти "Шахтаря", не встигли відновитися... Але основна проблема "Динамо" - у футболістів зовсім не було бажання працювати і щось змінювати. Для того, аби був результат у гравців мають очі горіти, а  тут...  Сьогоднішня гра киян дуже нагадує ту, яку команда демонструвала приблизно рік тому при попередньому російському фахівцеві. Чим все закінчилося - всі знають. Об'єктивно - "Динамо" у цьому матчі не заслуговувало на нічию.

Зі. Хочеться привітати Андрія Шевченка із Днем народження і, скориставшись нагодою попросити: "Андрію, коли будеш задувати свічки на святковому торті, загадай будь ласка бажання, щоб "Динамо" більше НІКОЛИ!!! не демонструвало такий футбол..."

Коментарі ()