Українська правда

Луческу: Ми грали з португало-бразильською командою, а не кіпрською

Сергей Шемшученко — 29 вересня 2011, 00:40

Головний тренер "Шахтаря" Мірча Луческу у флеш-інтерв`ю на каналі "2+2" після матчу з АПОЕЛем заявив, що задоволений грою "гірників", а нічийний результат (1:1) обумовлений слабкою реалізацією моментів.

"Грою команди я задоволений. Ми повністю контролювали хід матчу. Створили дуже багато моментів, у нас була тотальна перевага. На жаль, не вистачило реалізації. Десь не вистачило долі секунд, щоб занести м'яч у ворота.

Сьогодні ми грали з дуже організованою командою. У футболістів є досвід виступів на високому рівні. Було складно розкрити організовану оборону. Так завжди буває. Команда атакує безперервно 90 хвилин, а одна контратака призводить до пропущеного м'яча. Це Ліга чемпіонів. Ще раз підкреслю, що АПОЕЛ - дуже хороша команда. Я про це казав і до гри, і зараз можу повторити. Це португало-бразильська, а не кіпрська команда, в якій багато хороших футболістів.

Що стосується наших перспектив, то у нас попереду ще чотири гри. Я думаю, що з такою грою як сьогодні, у нас буде можливість вправити ситуацію", - цитує Луческу terrikon.com.