Українська правда

Тренер "Ганновера" Сломка: Павлов все робить правильно

Сергей Шемшученко — 30 вересня 2011, 08:35

Полтавська "Ворскла" чинили серйозний тиск на ворота "Ганновера" у другому таймі матчу Ліги Європи і в неї потенціал для розвитку.

Про це заявив на післяматчевій прес-конференції Мірко Сломка, головний тренер "Ганновера 96", пише сайт "Ворскли".

"Як я і говорив, нам буде дуже складно тут перемогти, так і вийшло. У першій половині гри нам вдавалося домінувати і ми забили два голи, які дозволили трохи зняти той тиск, який на нас чинився", - почав він.

"У другому таймі, на жаль, ми пропустили гол, після якого "Ворскла" розпочала тиск на наші ворота. Це було дуже недобре для нас. Тим не менш, ми дуже-дуже раді і щасливі, що ми виграли", - зізнався він.

Сломка зазначив, що із 4 очками після двох ігор та лідерством у групі є можливість ставити нові завдання як у Лізі Європи, так і в чемпіонаті країни.

"Матчі з "Ворсклою" і "Стнадардом" не можна порівнювати. "Стандард" - команда більш організована. Перед цією грою ми знали, що нам належить, бачили їхні ігри. Ми знали, що вони будуть демонструвати пресинг і силу, ми знали що вони будуть йти вперед. Наша команда зіграла добре в обороні і, тому, у нас вийшло сьогодні виграти". - зазначив німець.

"Наша оборона, яка грає досить впевнено протягом усього сезону, не підвела нас і сьогодні. Полтава дійсно володіла перевагою у другому таймі, грала дуже сильно. Але тим не менше ми добилися необхідного результату", - радіє він.

"Ми знали, що "Ворскла" піде вперед і намагатиметься відігратися. Ніхто не грав абияк. Вся команда грала дуже серйозно до самого кінця незважаючи на те, який рахунок на табло", - оцінив він ситуацію після другого забитого гола.

На питання, що б він зробив, будучи тренером "Ворскли", щоб команда перемагала в Європі, Сломка відповів, що судячи по тій грі, яка була, Микола Павлов все робить правильно.