Українська правда

Павлов: Головне було не розсипатися і проявити характер

Сергей Шемшученко — 30 вересня 2011, 08:47

Полтавська "Ворскла" не заслуговувала двох пропущених від "Ганновера" голів, але не склала руки і зуміла показати, що вміє грати у футбол навіть проти дуже серйозного суперника.

Про це на прес-конференції після гри рзмірковував головний тренер команди Микола Павлов.

"Два м'ячі у кінцівці першого тайму внесли сум'яття в наші дії. Брак досвіду на такому рівні не дозволив нашим футболістам зіграти так, як вони можуть. А швидкий гол у другому таймі показав, що гравці гідні більшого, і ми могли розраховувати на очки, у цій грі, так само як і в Данії", - вважає тренер.

"Думаю, що не пощастило нам трохи. Претензій до хлопців немає і ваші оплески кажуть, що і ви ними задоволені. А враховуючи, що з 11 чоловік у нас семеро 88-91 року народження, то для них це величезний досвід", - наголосив він.

"Будемо боротися до кінця в кожній грі і руки не опустимо точно. Але ми не забуваємо і про чемпіонат, у нас же з "Динамо" гра у вихідні. Через два на третій нам важко", - поскаржився він.

Павлов розповів, що у перерві казав, що у футболі може бути все, але рук опускати команда не має права.

"2:0 у першому таймі ми ніяк не заслуговували. Головне було не розсипатися і проявити характер. Принаймні, зіграти гідно. Але й слів не треба було, хлопці самі все розуміли. У нас вже і досвід таких ситуацій є по іграх чемпіонату", - згадав тренер.

"Ми на непоганому рівні в плані фізичної готовності і говорити про те, що підсіли, не можна. У нас нормальний робочий процес, добре працюють доктори та масажисти", - зазначив він..

"Бачите, ми готуємо для інших команд Чижова, Кравченко, Кулакова, тепер ось Безус зростає. Але "Ганновер" - це не "Волинь", він тоді дуже добре зіграв", - визнав Павлов..