Українська правда

Хома: У "Карпат" гра є, а результату нема, а у "Волині" пішов спад

Сергей Шемшученко — 30 вересня 2011, 12:37

Західноукраїнське "дербі" між "Карпатами" та "Волинню", котре відбудеться в суботу, буде безкомпромисним, адже обом командам потрібні очки.

Про це екс-гравець "Карпат" та "Волині" Ярослав Хома заявив офіційному сайту "левів".

"У львів'ян зараз спад, гра є, а результату нема. Хоча я думаю, що результат все-одно прийде. Можу зрозуміти стан карпатівців - їм зараз психологічно важко. Треба виграти кілька матчів і тоді стане легше". - впевнений він..

"Треба не падати духом, продовжувати наполегливо тренуватися. Ну, і мабуть не закриватися так, як це було у матчі проти донецького "Металурга". Зрозуміло, що "Карпатам" потрібен був результат, але якби вони не закрилися, то могли б виграти 2:0, а не програти", - вважає Хома.

Щодо "Волині" Хома сказав, що вона почала непогано, а потім пішов спад.

"Думаю, Віталій Кварцяний проводить експерименти, тому це впливає на результат. Вже скільки матчів лучани не можуть виграти", - згадує він.

"Мені б хотілося, щоб суботній поєдинок закінчився миром. Нехай наші команди набирають очки на сході. Але я переконаний, що в Луцьку буде дуже принциповий матч, дербі. Так завжди було", - додав Хома.

"Зараз "Волинь" більш виїзна команда, вдома їм не часто вдається перемогти. Тому, можливо, доля цього разу усміхнеться саме "Карпатам", - прогнозує він.