Українська правда

Шовковський: "Грати в Полтаві цікаво, але нелегко"

Сергей Шемшученко — 3 жовтня 2011, 12:10

Команда, яка граює під керівництвом Миколи Павлова, показує агресивний, атакуючий футбол.

Таку думку після важкої перемоги в Полтаві над "Ворсклою" висловив голкіпера "Динамо" Олександр Шовковський, пише сайт киян.

"Через два дні на третій, після важкого матчу в Ізраїлі, гралося нелегко. Відчувався перепад в температурі. Останнім часом у Полтаві у нас проходили дуже складні поєдинки. Якщо не помиляюся, останні роки два ми не могли тут перемогти, а в минулому чемпіонаті і зовсім програли. Тому прекрасно розуміли, наскільки складною буде гра", - сказав він.

"Після пропущеного м'яча у мене були претензії до півзахисників. Але хлопці проявили характер: поступаючись по ходу матчу 0:1, в кінцевому підсумку ми взяли такі потрібні нам три очки", - продовжив голкіпер.

На питання, чому "Динамо" важко грати у Полтаві, Шовковський відповів: "Я знаю Миколу Павлова - всі команди, які грають під його керівництвом, показують агресивний, атакуючий футбол, добре готові функціонально. Не дивно, що в останні роки "Ворскла" показує гарні результати. Хочу побажати полтавчанам виступати ще успішніше. Грати в Полтаві завжди цікаво, хоч і нелегко", - запвенив СаШо.