Українська правда

Тимощук: Відступати нікуди, треба перемагати

Сергей Шемшученко — 4 жовтня 2011, 20:22

Збірна України має зібратися та провести товариський матч із збірною Болгарії на належному рівні, такому ж, що футболісти команди Блохіна демонструють у найкращих іграх за клуби.

Про це заявив один з лідерів команди хавбек мюнхенської "Баварії" Анатолій Тимощук.

"Перемагати треба було і до ігор з Уругваєм та Чехією! Немає ніякої різниці який суперник, завжди стоїть одна єдине завдання - вигравати", - переконаний Тимощук.

"Учора тільки зібралися, тренування ще не було. Але злість є, є розуміння того, що програвши чотири останні матчі, відступати нікуди і треба перемагати! Приємні враження були від гри проти збірної Уругваю, але не від результату. З чехами все було гірше", - згадує він.

За словами Анатолія, більшість хлопців зі збірної грають на серйозному рівні, в єврокубках, вони звикли перемагати, тому приїжджають, щоб добитися результату.

"Він потрібен нам, щоб впевненіше почувати себе перед майбутнім Євро, ці матчі - наш останній іспит", - наголосив він.

Тимощук сказав, що йому було дуже приємно зіграти 100 ігор у єврокубках, але з іншого боку, не можна сказати, що це щось дуже важливе і має великий вплив на нього.

"Шахтар" чи "Зеніт"? Буду вболівати за обидві команди, дуже хочу, щоб саме ці команди пройшли далі, адже знаючи, як грає "Порту" і кіпріоти, здається, що це цілком реально. Моєму серцю дуже близькі як донецька, так і пітерська команди", - зізнався він.

Також Анатолій зазначив, що йому було б дуже приємно потрапити на відкриття "Олімпійського", і якщо буде організований масовий виїзд команди, або дозволять покинути базу на кілька годин, то думаю багато хто відвідав би цей захід, пише dynamomania.com.