Українська правда

Гру із "Ворсклою" "Зоря" проведе у Алчевську

Сергей Шемшученко — 4 жовтня 2011, 21:57

Через проблеми у виробників трав'яного покриття стадіону в Луганську наступний домашній матч "Зоря" знову гратиме у Алчевську.

Про це повідомив прес-службі клубу генеральний директор "Зорі" Сергій Рафаїлов.

"Ми всі дуже чекаємо, коли повернемося на рідний стадіон. Планували покласти трав'яний покрив на десять днів раніше, але у виробників трапилися неприємності. У них поламався комбайн, який ріже траву і згортає її в рулони. Запчастини на нього знаходяться закордоном, тому й довелося чекати десять днів, поки їх привезуть", - сказав він.

"Як кажуть фахівці, трава росте при температурі не нижче п'яти градусів тепла. Зараз трохи похолодало, але ми бачимо, що трава пускає коріння в грунтосуміш. Поки що я не можу сказати конкретну дату повернення "Зорі" на рідний стадіон", - зізнався він.

Рафаїлов розповів, що якщо вийти і зіграти зараз, то можна "порвати" поле, котре потім буде вкрай складно відновити.

"Крім цього є проблеми з підігрівом. Найближчу домашню гру проти "Ворскли" "Зоря" проведе в Алчевську. Підігрів потрібен для того, щоб зберегти поле у ​​відмінній якості", - продовжив Рафаїлов.

"Пройшов тендер на освітлення. Днями відбудеться укладання договору з фірмою, яка виграла цей тендер, після чого розпочнуться роботи та з висвітлення", - завершив він промову щодо стадіону.