Українська правда

Чигринський: Щоб зняти напругу, маємо перемогти, навіть без хорошої гри

Сергей Шемшученко — 4 жовтня 2011, 22:29

"Хороший" результат за "поганої" гри - такий підсумок товариської зустрічі з болгарами влаштує футболістів збірної України, адже зараз головним завдання є перервати серію невдалих виступів.

Про це заявив під час розмови з журналістами перед відкритим тренуванням команди захисник Дмитро Чигринський.

"Потрібно вже якось надійніше зіграти і домогтися перемоги. Після цього нам усім буде приємніше, комфортніше і легше працювати, тому що часу до Євро-2012 залишається зовсім небагато", - почав він.

"Питання, які нам ставили два роки тому, до цих пір залишаються актуальними. У зв'язку з відсутністю результату зростає напруга. Ніби як результат і не тисне на нас, бо це товариські гри, але всі розуміють, що перед Євро-2012 нам необхідно якомога швидше скинути цей вантаж. Для того, щоб зняти цю напругу, потрібно перемогти, навіть якщо при цьому не покажемо хорошої гри", - продовжив центрбек.

"Що мене пов'язує з НСК "Олімпійський"? Історія радянського та українського футболу пов'язана з спорткомплексом. Коли я виходив на полі цього стадіону, в мене виникали трепетні почуття", -цитує Чигринського ua-football.com.