Українська правда

Ротань: Потрібно думати і про результат, тому що Євро все ближче

Сергей Шемшученко — 4 жовтня 2011, 23:21

Збірна України максимально зосереджена на досягненні позитивного результату в товариській грі проти Болгарії, адже до Євро-2012 не так багато часу і проявити себе перед тренером потрібно вже зараз.

Про це напередодні зустрічі заявив центральний півзахисник команди Руслан Ротань.

"У першу чергу нам потрібно реабілітуватися перед уболівальниками за невдалі ігри і добитися перемоги. Олег Володимирович правильно сказав, що зараз потрібно думати і про результат, тому що Євро-2012 все ближче і ближче. Кожен відповідає за свою гру, а тренер - за результат. Але я б хотів, щоб футболісти також відповідали за результат", - каже Руслан.

"Попередній збір я пропустив через травму. Зараз все нормально, добре себе почуваю. Поспілкувався з хлопцями, я з ними давно не бачився. Найголовніше, що атмосфера хороша, і вона підштовхує нас до хорошого результату", - вважає Ротань.

"Призові за матчі у збірній? Грошова мотивація - важливий фактор, але я вважаю, що це не головне. Нашим головним стимулом повинно бути Євро-2012. Кожен повинен доводити, що він гідний зіграти на цьому турнірі", - наголосив хавбек.

Також Ротань оцінив ситуацію в його клубі, дніпропетровському "Дніпру", котрий в останньому турі розгромив "Олександрію".

"Звичайно, такі перемоги покращують моральне та емоційний стан. Атмосфера стала краще. Подивимося, як буде далі. Ми будемо намагатися якомога швидше вийти з того становища, в якому зараз знаходимося", - сподівається він.

"Я думаю, що все буде нормально. Зрозуміло, що на високі місця нам вже не можна розраховувати, але поборотися за четверте місце цілком можливо", - цитує півзахисника ua-football.com.