Українська правда

На "Футболі" стартує конкурс коментаторів

Сергей Шемшученко — 8 жовтня 2011, 12:10

Канал "Футбол" розпочинає конкурс коментаторів, головний приз якого - оплачуване річне стажування коментатором телеканалу.

Учасником конкурсу може стати шанувальник футболу віком від 20 до 40 років, повідомляє сайт "Футболу".

Конкурс складається з трьох етапів. На першому необхідно заповнити анкету учасника та озвучити українською мовою один із запропонованих 15-ти хвилинних уривків футбольних матчів. За підсумками відбіркового туру семеро найкращих пройдуть тест на знання футбольної тематики, а також озвучать по одному тайму з матчів Української Прем'єр-Ліги та Європейського чемпіонату.

За підсумками другого туру будуть визначені три фіналіста. У фіналі на претендентів чекає випробування прямою трансляцією – коментувати матч вони будуть у режимі live. Ім'я переможця стане відомо 4 грудня.

До складу суддівської комісії увійдуть досвідчені фахівці футболу: директор телеканалу "Футбол" Олександр Денисов, футбольний експерт Вадим Євтушенко, представники коментаторської команди телеканалу Віктор Вацко, Сергій Панасюк та інші.

Глядачі телеканалу зможуть стежити за подіями конкурсу в ефірі телеканалу "Футбол" у спецпроекті "Конкурс коментаторів", який буде супроводжувати всі три тури. Перша програма почнеться 8 жовтня о 16:05.