Українська правда

Луческу: "Зеніт" був кращим, ніж я думав"

Сергей Шемшученко — 20 жовтня 2011, 00:37

"Зеніт" виявився кращим в організації гри, аніж вважав Мірча Луческу.

Про це заявив сам головний тренер донецького "Шахтаря", пише прес-служба пітерців.

"Можу сказати, що ми заслужили очко. Вірніше, повинні бути раді йому, тому що перемоги був гідний "Зеніт". Вони змогли нав'язати нам свою гру, що базується на швидкому переході з оборони в атаку", - сказав він.

"Зеніт" почав добре, потужно, міг повести у рахунку, але коли ми вели 2:1, Жадсон мав два моменти, і якби він забив хоча б в одному, гра б закінчилася. Потім помилка Чигринського та Чижова призвела до голу Файзуліна, після якого гості ожили і до кінця грали добре", - додав тренер.

За словами Луческу, в цілому цей матч повинен стати великим уроком для бразильців.

"Вони повинні зрозуміти, що у футбол грають не тільки за рахунок техніки, але і за рахунок самовіддачі. Урок цей не тільки для них, але і для мене, і, зрозуміло, для захисників, дуже багато начудили в обороні. Це очко все далі віддаляє нас від виходу з групи", - посянив він.

"Зеніт" був кращим, ніж я думав. Думаю, що початок гри вплинув на результат, впевненість. Особливо це стосується досвідчених гравців. Ми розбирали гру "Зеніта", але, на жаль, не все вийшло. Звичайно, ми проаналізуємо все детально і зараз і постараємося зробити правильні висновки", - підсумував наставник.