Українська правда

Срна: Із "Зенітом" була найгірша гра за 5 років у Лізі Чемпіонів

Сергей Шемшученко — 21 жовтня 2011, 19:26

Донецькому "Шахтарю" є над чим працювати після матчу з "Зенітом" в Лізі Чемпіонів, але наступний суперник - харківський "Металіст" - потенційно не слабший за російський клуб.

Такими думками про майбутній поєдинок поділився капітан "Шахтаря" Даріо Срна, пише клубний сайт.

"Настрій не дуже. Ніхто, напевно, два дні не міг заснути - аналізували матч. Це наша найгірша гра, напевно, за останні п'ять років у Лізі Чемпіонів", - вважає він.

"Але у нас все попереду, ми зробили добрий аналіз. Зараз же на нас чекає дуже важкий суперник - "Металіст". Буде дуже важкий матч, я вважаю, що ця команда може грати ще краще, ніж "Зеніт", - зізнався хорват.

За його словами, після гри із пітерцями Луческу вказав на індивідуальні помилки гравців, але зараз вже пізно говорити щось про той матч - все одно нічого не змінити.

"Потрібно дивитися вперед, у нас є шанси, все в наших руках. Через два тижні ми їдемо до Санкт-Петербургу, і я впевнений, що там ми можемо добитися доброго результату. Але перед цим є ще дуже важливі ігри чемпіонату, дербі з "Динамо" - у нас зараз непростий розклад", - нагадав Срна.

"Металіст" для нас завжди незручний суперник, а у нас ще така ситуація, що всі футболісти засмучені. Так що треба зробити висновки, піднятися, показати характер і виграти матч", - ще раз наголосив Даріо.

"Рішення ультрас мене, якщо чесно, здивувало. Це несподівано для команди. І я, і інші хлопці не втомлюємося повторювати, наскільки нам потрібна і важлива підтримка на стадіоні. А тут такий крок з їхнього боку...", - скаржиться він.

Наостанок хорват додав, що сподівається, що любов фанів до команди все ж переможе, бо вона щира, і ультрас повернуться на трибуни "Донбас Арени".