Українська правда

Луческу: Наша група рівна, але найбільше дивує АПОЕЛ

Сергей Шемшученко — 21 жовтня 2011, 20:28

Результат кожної зустрічі у груповому раунді найголовнішого єврокубка може вирішити найменша помилка - судді, футболістів чи тренера.

Таку попередню оцінку першого кола групового турніру Ліги Чемпіонів для донецького "Шахтаря" виніс його наставник Мірча Луческу.

"Наша група рівна. "Порту", ​​звичайно, мав успіх в грі з нами за допомогою арбітра. "Зеніт", навпаки, використовував видалення Фусіле і потім зміг добити "Порту". А найбільше мене здивував АПОЕЛ, який за рахунок своєї організованої гри заслужено досягає результатів", - почав він.

"У цій команді виступають професійні гравці, а тренує її хороший тренер. І, напевно, за них вболіває весь острів. Чекаємо наступної гри. Поки що ситуація в нашій групі заплутана. Будь-який результат може все змінити в турнірній таблиці". - вважає румун.

На думку Луческу проти "Зеніта" команда зіграла найгіршу гру в Лізі Чемпіонів і виглядала набагато гірше, ніж навіть в домашній крупно програній грі з "Міланом".

"Тепер потрібно аналізувати і з'ясовувати, чому це відбулося. А все пішло від невпевненості центральних захисників, які дозволяли гравцям "Зеніту"спокійно реалізовувати те, що вони створювали. Тому й всі інші брали неправильні рішення". - впевнений він.

"Загалом на гру всієї команди вплинули дії двох центральних захисників. І, звичайно ж, я винен в цьому, тому що повинен був, напевно, шукати інші варіанти, а не ставити Чижова", - визнав Луческу.