Українська правда

Кучук: Дозволили супернику розкрити усі його найкращі сторони

Сергей Шемшученко — 22 жовтня 2011, 09:16

Із луцькою "Волинню" "Арсенал" провів один з найгірших матчів сезону, програвши насамперед тактично.

Про це заявив після гри тренер команди Леонід Кучук, пише fcvolyn.com.

"Гра складалася з двох дуже різних таймів. Якщо у першому ми не пускали суперника на свою половину поля, то у другому ми дозволили йому розкрити усі його найкращі сторони. По-перше, ми погано пресингували на початку атак "Волині". По-друге, програли підбір після довгих подач. Ну і, по-третє, ми програли боротьбу", - сказав він.

"У другому таймі ми "просіли". Звичайно, що у грі з такою командою, як "Волинь", потрібно віджимати гру від сласних воріт, а ми засіли у штрафний майданчик. І ось суперник скористався стандартним положенням. Могли забити і ще. Були моменти у "Волині" переважно саме після розіграшу стандартів", - згадує він., цитує Кучука fcvolyn.com.

За словами Кучука, його команда їала не за нічиєю, як могло здатися, бо в цьому нема сенсу.

"Ми приїхали грати. Нам все одно де і на якому стадіоні. Потрібні три речі. Це організація командних дій, як в атаці, так і в обороні, а ми почали "просідати". Ми дали змогу зіграти супернику у ту гру, до якої він нас примушував. А це силовий футбол, передачі верхові. Плюс потрібен підбір і відбір", - додав він.

"Ми почали відступати, а цього робити з такою командою не можна. Лучани пропагують футбол з довгими передачами та силовими єдиноборствами. Не можна було програвати центр поля, а ми програли. Програли всі, то кого я маю виділяти. Всі винні", - резюмував віню