Українська правда

Шаран: Нічого страшного, що ми на 15-му місці, попереду багато матчів

Сергей Шемшученко — 22 жовтня 2011, 10:20

Поразка від "Чорноморця" стала неприємним, але не смертельним ударом для "Олександрії", адже команда продемонструвала непогану гру, а поступилася через травми ключових гравців.

Про це на післяматчевій прес-конференції заявив тренер "олександрійців" Володимир Шаран, пише сайт одеського клубу.

"По перше, хочеться привітати "Чорноморець" з перемогою. Напевно, команда по справжньому її заслужила. Повірте, ми сюди їхали тільки за перемогою, не думали зіграти внічию. Сподіваюся ви бачили по грі, що моментами ми намагалися грати в атакувальний футбол", - почав він.

"Проти такої команди як "Чорноморець" потрібно грати агресивніше, зустрічати за серединою поля, не давати розвернутися, в першу чергу, Політилу і Кирилу Ковальчуку. Вважаю причиною нашої поразки стало те, що два півзахисника, які отримали травми, не змогли продовжити гру і на їх місце вийшли гравці більш атакувального плану", - зазначив він.

"Ну і брак майстерності у завершальній частині атаки, також зіграв свою роль. До того ж зупинилися після забитого. Потрібно працювати далі, немає нічого страшного в тому, що ми на 15-му місці, попереду ще багато матчів. Звичайно, календар важкий, але він для всіх важкий, тому не хотілося б програвати тим командам, які перебувають з нами внизу таблиці", - резюмував Шаран.