Українська правда

Матіч: Потрібно виграти в "Карпат", у них великі проблеми

Сергей Шемшученко — 22 жовтня 2011, 13:13

Львівські "Карпати" не є фаворитом у зустрічі 14 туру чемпіоната України, де "біло-зелені" гратимуть із криворізьким "Кривбасом".

Про це заявив захисник "Кривбасу" Деян Матіч, повідомляє ua-football.com.

"Налаштовуємося тільки на перемогу. Дуже погано ми зіграли в Донецьку і зараз хочемо це виправити, Тим більше - перед нашими вболівальниками. Нам обов'язково потрібно виграти", - підкреслив серб.

"Після зміни тренера в "Карпатах" за такий короткий термін нічого не вдасться там змінити. А психологічний стан там зараз залишає бажати кращого, я думаю. Ми самі були в такому положенні рік-два тому, я це добре пам'ятаю", - згадує він.

На думку Матіча, саме психологічний фактор його команді необхідно використовувати в майбутній грі.

"У нас 20 очок, ми залишилися на п'ятому місці. І ми дуже не проти на ньому залишитися. Тому домашні ігри потрібно вигравати. А значить - виходити будемо тільки на перемогу. Граємо вдома, у нас на десять очок більше, ніж у суперника, ми серед лідерів", - каже він.

"Обов'язково потрібно грати на перемогу. Зараз два дискваліфікованих на минулий матч гравця стануть до ладу. Це серйозне посилення. Але хотілося б, щоб одужали всі. Канкава тепер випав, серйозна травма у нього. Сподіваюся, що з Бартуловічем буде все гаразд і він нам допоможе", - резюмував Матіч.