Українська правда

Бартуловіч: Зміна тренера у "Карпат" нам не на руку

Сергей Шемшученко — 22 жовтня 2011, 13:43

Львівські "Карпати" все ще залишаються небезпечним суперникомЮ а поява нового тренера має додати наснаги футболістам "левів".

Таку думку висловив сайту "Карпат" хорватський легіонер "Кривбаса" Младен Бартуловіч.

"Нам потрібно буде брати три очки. Ми із зони Ліги Європи випадати не маємо наміру. Нам тут значно комфортніше, ніж, наприклад, було рік чи два тому внизу турнірної таблиці", - жартує Младен.

"У "Карпат" зараз непрості часи. Але кому, як не гравцям "Кривбаса", про це дуже добре відомо. Навіть попри розгромну поразку в неділю від "Арсенала", "Карпати" все одно дуже сильна команда і надзвичайно серйозний суперник". - продовжив він.

"Про недооцінку львів’ян не може бути й мови. Тренеру навіть не треба буде нас спеціально налаштовувати на цю гру. Адже сама назва команди-суперника "Карпати" є достатньою, аби з мотивацією ні в кого не було проблем", - запевнює він.

На думку Бартуловіча, його команді не пощастило, що "Карпати" у Кривому Розі проведуть свою першу гру під орудою нового тренера.

"Адже коли команду очолює новий тренер, то кожен футболіст робить усе, щоб зарекомендувати себе перед ним з якнайкращої сторони і довести свою профпридатність. Так що у гравців "Карпат" у грі з нами буде додаткова мотивація", - вважає хорват.

"Велике значення матиме те, в кого виявиться більш міцний характер і в кого буде більше бажання. Сподіваюся, в цих компонентах ми щонайменше не поступимося гостям", - закінчив він.