Головне

Луческу після поразки від "Металіста" розкритикував арбітраж

23.10.2011 19:17 618 0

Головний арбітр матчу "Шахтар" - "Металіст" Сергій Бойко відсудив гру не так, як треба було.

Принаймні, такої думки головний тренер донецького клубу Мірча Луческу, пише прес-служба харків'ян.

"Дуже складно аналізувати та говорити про щось, треба подивитися гру ще раз. Ми програли 1:2. Було багато моментів, які інтерпретувалися незрозуміло та проти нас. Фол на Даріо, коли йому дали картку, ідентичний фолу Чигринського у грі із "Зенітом", коли нам поставили пенальті", - сказав він.

"Можу відзначити, що "Металіст" - хороша команда, вона добре організована. І дуже багато фолів було. Я думаю, червоної картки вони заслуговували ще раніше, до вилучення Папа Гуйє", - додав тренер.

За словами Луческу, "Металіст" неправильно забив другий м'яч у ворота його команди.

"Торсільєрі спочатку жорстко вдарив Ракицького, зараз він їхатиме у лікарню. Він вдарив його, дезорієнтував і забив гол. А перед цим був серйозний фол на Ракицькому. Дуже багато жорстких фолів було, вони ставали перед м'ячем, не давали пробити штрафний", - вважає він.

"Можу відзначити велике бажання суперника добитися результату і залишити, нарешті, третю позицію. Єдине, що незрозуміло - манера гри команди і методи, якими вони користувалися. Може, у таких дербі треба запрошувати арбітрів з-за кордону. Зовсім інша манера суддівства у Європі. Ми втратили 3 очки", - підсумував тренер.

Коментарі ()