Українська правда

Рибка: Образливих жестів я не показував

Сергей Шемшученко — 27 жовтня 2011, 20:38

Воротар "Шахтаря" Олександр Рибка не показував жодних непристойних жестів фанам своєї колишньої команди під час гри Кубку України.

Про це сам голкіпер заявив прес-службі донецького клубу.

"Я доросла, вихована людина і ніколи ніяких образливих жестів нікому не показую. Навпаки, я підійшов до сектору, щоб поаплодувати уболівальникам", - каже він.

"Як ви собі уявляєте: я на поле показую непристойні жести, в той час як на трибуні сидять мої батьки? Таке в принципі неможливо", - переконує він.

За словами Рибки, фани "Динамо" намагалися чинити на нього тиск, скандувати лайливі висловлювання на його адресу, але у відповідь він лише відмахнувся.

"Що стосується знімку, що гуляє по Інтернету, то я не знаю, чи використовувався Photoshop або, можливо, був зроблений десяток кадрів, з яких вихопили якусь полупозіцію, відповідну задумам авторів "сенсації", - продовжує воротар.

"Розумію, що комусь не подобається, що я перебуваю в "Шахтарі". Так що подібні матеріали в ЗМІ вже навіть не дивують. Звичайно, неприємно, але намагаюся на це не звертати уваги", - запевнює він.

"Я не можу засуджувати київських уболівальників, хочу лише порадити їм вибирати висловлювання, вести себе пристойно. На стадіоні окрім них знаходяться жінки і діти. Вони теж чули лихослів'я фанатів "Динамо" на мою адресу. Вважаю, що такі речі неприпустимі", - резюмував Рибка.