Українська правда

Спалетті: У "Шахтаря" є повноцінні заміни всім травмованим

Сергей Шемшученко — 27 жовтня 2011, 22:14

Ані донецький "Шахтар", ані пітерський "Зеніт" не матимуть переваги за рахунок кадрових втрат - обидва клуби мають всі шанси не дорахуватися кількох важливих футболістів у грі 4-го туру Ліги Чемпіонів.

Про це після розгрому "Волги" заявив тренер команди Лучано Спалетті, повідомляє сайт клубу.

"Ви склад "Шахтаря" знаєте? У їх команді 30 добірних гравців - це дозволяє їм робити рівноцінні заміни, не знижуючи рівень майстерності", - вважає фахівець.

"Кажуть, що проти нас не зіграють Чигринський, Жадсон і Фернандіньо. Але у нас швидше за все не буде Кержакова, ледь набрав кондиції Бистров, і потрібно ще подивитися, що буде після сьогоднішньої гри, в якій ми витратили чимало сил", - сказав він.

За його словами, команди підходять до матчу в таких складах, в яких підходять, і перемоги здобувають ті, хто виходить на поле, а не залишається вдома.

"Мені подобається те, як виглядають мої хлопці. У такому стані їм не потрібна додаткова мотивація і настрій на "Шахтар", - переконаний Спалетті.

"Так, гра в Лізі Чемпіонів дає їм додатковий стимул, це нормально. У Ростові ж ми зменшили обороти по ходу зустрічі, і це було неправильно. Сьогодні ж хлопці виглядали послідовними, і це те, що мені в їхніх діях сподобалося більше", - закінчив він.