Головне

У білоцерківського "Арсеналу" нова емблема

07.10.2011 17:26 340 0

Один з лідерів першої ліги поточного сезону, білоцерківський "Арсенал", перед матчем останнього туру з донецьким "Олімпіком" презентував нову клубну емблему.

Раніше, як стверджував сам клуб, "символікою клубу були традиційні для Білої Церкви луки і стріли, як данина славному ратному минулого стародавнього українського міста".

Перехрещені своїми кінцівками луки формували замкнуте коло як символ надійності і рівноваги, а три наконечника від стріл у верхній частині клубного герба, створювали ефект стилізованої княжої корони - символу перемоги і амбітності, а також додавали до нього позитивної агресії. У середині складною і змістовної композиції був розташований логотип ФК "Арсенал" який в загальному фокусі виглядав лицарським девізом на середньовічному щиті.

На жаль, дізнатися який саме зміст розробники вклали в модернізований герб білоцерківців, не вдалося. Проте всі звернули увагу, що нова символіка білоцерківського клубу за своєю формою дуже нагадує емблему їх одноклубників з Лондона, пише ua-football.com.

Коментарі ()