Українська правда

Леоненко: Мілевському потрібен мікроавтобус

Сергей Шемшученко — 6 листопада 2011, 12:41

До вашої уваги фрагмент сенсаційного інтерв’ю парадоксального футбольного експерта Віктора Леоненка програмі БолФут.

"Я взагалі втомлююся від телебачення, камера весь час на мені. Я ось ходжу зараз три дні поспіль, наче мене били десятеро. Воно ніби й сидиш на 2+2, там десь розмірковуєш, десь смієшся, щось жартуєш чи розважливо говориш. А виходиш і все, край! І це у мене іще з ICTV розпочалося, просто ось камера, я можу з будь-ким посперечатися, вона висмоктує усі нутрощі.

Я бачив Попова у Болфуті, скажімо, то я відразу сказав, що ви не з того розпочали! Мені пояснили, що переважно молодь дивиться вашу програму. Ну коли для молоді, то нормально. А загалом я оце дам вам наразі телефон Хлуса, дзвони, домовляйся. Він – серйозний, дружина і поготів іще серйозніше, олімпійська чемпіонка зі спортивної гімнастики, оце родина! Цікаво, що там вони роблять…

Утім у вас у БолФуті в принципі теж цікаво, хоча кого можна здивувати тим, що людина їздить на Мазератті? Це тупість, не заздрість, а тупість!!! Реброву я можу прямо в обличчя сказати, що тільки глупа людина може придбати Астон Мартін тут у Києві. В Монако – я з ним згоден. Тут вона ні до чого. Тут потрібний джип, при чому солідний. А для Артема, коли йому весь час фестивалити, то йому треба брати мікроавтобус. Затемнити, поробити тунінг, басейн, стіл, 27 холодильників, дівчата, дівани, їзди й горя не знай, і навіть у тисняві стоїш і відпочиваєш!!

Проте я зараз, якщо проб’ю свій проект, мені треба наразі лише повідомити про це всіх футболістів, то, я гадаю, що всі програми можуть закриватися сміливо! Тому що такого іще не було. Просто руки не доходять. Оце передусім хочу з Циганика зробити гарного, справжнього ведучого, а потім і проектом своїм займуся.

А щодо матчу Металіст-Динамо я можу сказати всім, що мій прогноз дивіться за півгодини перед грою у програмі БолФут! Хоча програма, звісно, слабенька….