Українська правда

Димінський відмовляється платити зарплату форварду "Карпат"

Сергей Шемшученко — 11 листопада 2011, 12:46

У понеділок, 14 листопада Апеляційний комітет ФФУ розгляне скаргу Сергія Кузнєцова на свого теперішнього роботодавця – ФК "Карпати" Почесний президент львівського клубу Петро Димінський відмовився залагоджувати справу "полюбовно", повідомляє "Коментатор".

Нагадаємо, 22 серпня Контрольно-дисциплінарний комітет ФФУ відмовив у задоволенні вимог Сергія Кузнєцова до львівських "Карпат".

Футболіст вимагав погашення клубом заборгованості по зарплаті за п’ять місяців та компенсацію власних витрат на лікування. Але дисциплінарний орган зобов’язав повернутися Кузнєцова у розташування клубу і приступити до виконання професійних обов’язків згідно чинного контракту. Футболіст рішенню КДК підкорився.

"Зелено-білі", як відомо, переживають не найкращі часи. Через погані результати команда перебуває внизу турнірної таблиці. Кузнєцов швидко набрав хорошу ігрову форму, про що свідчать останні матчі за його участю. У грі із маріупольським "Іллічівцем" Сергій Кузнєцов оформив дубль.

Попри хорошу гру форварда, Петро Димінський непохитний – виплачувати йому заборгованість по зарплаті і компенсацію за лікування він не збирається. Отож, наступна серія цієї історії пройде 14 листопада у кабінеті Апеляційного комітету ФФУ.