Головне

Гра з Німеччиною виявила слабкі місця "Олімпійського"

12.11.2011 18:57 992 0

Після товариського матчу збірних України та Німеччини на адресу керівництва НСК "Олімпійський" пронісся шквал критики - сотні людей не змогли вчасно потрапити на стадіон через закритих воріт і заблокованих турнікетів.

На виправдання перший заступник генерального директора НСК "Олімпійський" Андрій Герц заявив, що проблеми виникли через те, що багато людей не прийшли на матч заздалегідь.

Як не дивно, при великому скупченні людей адміністрація вирішила відключити турнікети.

"Бачачи ситуацію, яка складається на турнікетах, ми прийняли рішення відкрити додатково ворота, щоб не постраждали, перш за все, вболівальники", - сказав Герц.

"Не всі вболівальники вміють користуватися пристроями для зчитування штрих-кодів квитків, прикладають квитки не тією стороною", - додав він.

Однак люди, які намагалися потрапити на стадіон, а також автогонщик Олексій Мочанов, журналіст Мустафа Найєм та інші очевидці стверджують, що ворота просто зламали вболівальники.

Перед цим багато хто з них перелізли через паркан НСК. Крім того, багато стюардів були просто не готові обслужити таку кількість фанатів: багато хто з волонтерів просто не знали, де знаходяться місця уболівальників і як туди пройти.

На щастя, в цій ситуації обійшлося без травм і жертв серед відвідувачів нового стадіону, пише blik.ua.

Коментарі ()