Українська правда

Ідахор: Конкретних пропозицій нема, але готовий їх розглянути

Сергей Шемшученко — 16 листопада 2011, 09:17

Лакі Ідахор багато чого дав сімферопольській "Таврії", але рішення керівництва клубу про те, що настав час залишити команду, треба поважати, а виступи в Україні він ще може продовжити.

Про це заявив сам нігерійський нападник, котрий підбив підсумки років виступів за "Таврію" та цього сезону.

"Я все ще в Сімферополі. Залагоджую останні справи перед тим, як відправитися у Нігерюї. Там живуть мої батьки. Ну а дружина з дітьми - як і раніше в столиці Англії. Думаю, змотатися в обидві країни. Треба трохи відпочити, ну а потім вже подумати про продовження кар'єри", - каже він.

"Конкретних пропозицій поки немає. Були б - може, і не відлітав б. Тим не менше, я б не хотів, щоб мої слова виглядали претензією до клубу. Так і напишіть: Ідахор претензій не має", - попросив він.

Ідахор назвав останніх 5 років у "Таврії" чудовим періодом в кар'єрі, запевнивши, що ніколи не забуде людей, які тепло підтримували його.

"Президент "Таврії" ставився до мене з великою симпатією, але зміни в клубній структурі, зокрема, поява відповідального за кадрову роботу нового віце-президента Селюка, визначили курс на оновлення і омолодження колективу", - зазначив він.

"Особистої розмови у нас з новим наставником не було. Тому ступінь його довіри можна було визначати виключно моєї ігровою практикою. А її в новому сезоні в мене було небагато", - відповів Лакі на питання про стосунки з Альтманом.

"Альтман - досвідчений фахівець. Він напевно знав, хто такий Ідахор. Знав, що я грав у "Динамо". Знав, що в минулому сезоні я був найкращим бомбардиром клубу. Знав, що вболівальники визнали мене найкращим гравцем команди. Він вирішив по-своєму, і це рішення потрібно поважати", - закликав нігерієць.

Ідахор додав, що готовий розглядати пропозиції від інших клубів прем'єр-ліги та із задоволенням продовжить кар'єру в ній, пише sport-express.ua.