Українська правда

Вболівальниці підтримали "Шахтар" оголеними грудьми

Сергей Шемшученко — 18 листопада 2011, 09:21

Прихильниці донецького "Шахтаря" продемонстрували свою любов до клубу, показавши свої напівоголені тіла, розмальовані за допомогою боді-арту.

Напередодні донецького дербі "Шахтар" – "Металург", яке відбудеться у суботу, 19 листопада, дівчата взяли участь у експерименті місцевого стиліста, довіривши йому свої тіла для створення оригінальних робіт.

Автор креативу Дмитро Девіленев розповів, що процес втілення в життя ескізів зайняв близько трьох годин, бо малювати по живому жіночому тілу – нелегка справа.

"Я буваю на стадіоні досить часто, ходжу на матчі "Шахтаря". Завжди дивувався тому, наскільки органічно і красиво виглядають на трибунах дівчата-вболівальниці", - каже він.

"Вони абсолютно не дисонують із загальною картинкою, а навпаки, підкреслюють атмосферу азарту, надають їй своєрідності і я б навіть сказав, пікантності. З кожним новим відвідуванням арени, спостерігаючи за жіночою половиною на трибунах, я все більше в цьому переконувався і виношував ідею якось виразити це творчо, - цитує Девіленева prosport.tsn.ua.