Українська правда

"Ниві" зараховано технічну поразку від "Сум"

Сергей Шемшученко — 18 листопада 2011, 14:35

На засіданні Апеляційного комітету ФФУ було розглянуто питання щодо матчу між командами "Нива" (Тернопіль) – "Суми", який мав відбутися у рамках 2-го туру чемпіонату України з футболу серед команд клубів другої ліги

Про це повідомляє офіційний сайт Професійної футбольної ліги.

Нагадаємо, що 30 липня 2011 року матч між цими командами не відбувся через те, що футбольне поле у Тернополі не було підготовлене до його проведення: неякісну суміш для розмітки було змито дощем.

На відновлення розмітки працівники ФК "Нива" мали додатковий час, проте недоліки так і не було усунено, через що арбітр та інспектор матчу прийняли рішення не проводити матч.

Це питання розглядалося на засіданні ДК ПФЛ, після цього розгляд справи дійшов до КДК ФФУ, а завершився в Апеляційному комітеті, який наразі виніс остаточне рішення.

Члени комітету одностайно вирішили відмовити ФК "Нива" у задоволенні апеляційної скарги, а рішення КДК ФФУ залишити без змін. Тобто, відповідачу зараховано технічну поразку у матчі, що не відбувся. Крім цього, ФК "Нива" має сплатити обов’язковий грошовий внесок у розмірі 5 000 гривень.

Таким чином, визначено результати осінньої частини чемпіонату України з футболу серед команд клубів другої ліги, відповідні зміни внесено до турнірної таблиці.