Українська правда

Кучеров: Зі складом на "Шахтар" визначився на 90%

Сергей Шемшученко — 24 листопада 2011, 17:56

У зустрічі проти донецького "Шахтаря" буде важливим те, яких футболістів виставить Мірча Луческу, його ж опонент зі складом вже фактично визначився.

Керманич "зелено-білих" Павло Кучеров розповів про підготовку команди до недільного поєдинку.

"Сьогодні у нас хороший настрій. Ми провели гарне тренування і маємо ще три дні для повноцінної підготовки. Працівники, які доглядають за газонами, попросили нас трохи поберегти поле на базі. Тому ми вирішили провести заняття на СКА. Сьогодні у нас була двостороння гра", - розповів він.

"Треба розуміти, що чемпіонат України та Ліга Чемпіонів – це різні турніри. Не виключено, що на "Карпати" вийдуть інші гравці, хоча кістяк залишиться той самий", - продовжив тренер.

"Усе залежить від того наскільки зміниться склад "Шахтаря". Нові гравці, які не брали участь в матчі у середу, прагнутимуть закріпитися в основі. Але у будь-якому випадку "Шахтар" буде максимально налаштовуватися на гру. Вони вилетіли з єврокубків, у них залишився лише чемпіонат та Кубок", - зазначив Кучеров.

"Наскільки визначився зі складом на матч? Десь на 90 процентів. Є ще деякі нюанси – це стосується здоров’я кількох гравців", - резюмував він.