Українська правда

Суркіс: "До переговорів з приводу новобранців приступимо не раніше, ніж відкриється трансферне вікно"

Сергей Шемшученко — 25 листопада 2011, 10:01

Київське "Динамо" приступить до переговорів з приводу будь-якого потенційного новобранця не раніше, ніж відкриється зимове трансферне вікно.

Про це заявив президент клубу Ігор Суркіс, коментуючи інформацію cтосовно інтересу до Безуса.

"Можу лише сказати, що цей футболіст знаходиться в сфері наших інтересів - і саме це Михайличенко мав на увазі, коментуючи ситуацію з Безусом. До переговорів ж з приводу будь-якого потенційного новобранця приступимо не раніше, ніж відкриється зимове трансферне вікно", - сказав він.

"До того моменту ми проаналізуємо всі запропоновані селекційною службою кандидатури: купуючи молодого українського гравця, повинні бути впевнені, що він у нас заграє. Брати ж когось на перспективу резону немає - в "Динамо" є своя молодь, яка з часом - хто раніше, хто пізніше - отримає шанс себе проявити", - зазначив президент "Динамо".

Також Суркіс прокоментував чутки про те, що Ярмоленко незабаром перейде в один із європейських клубів.

"Не вірте чуткам! Поки вони не підкріплені фактами, але в свій час і за Шевченком "Мілан" стежив, не особливо афішуючи це. Гра Ярмоленка в "Динамо" і збірній дає йому підстави опинитися в сфері інтересів провідних європейських клубів. Але ми, запевняю вас, зробимо все можливе, щоб він якомога довше залишався в Києві. Класні гравці, та ще й з українським паспортом, нам потрібні", - цитує Суркіса sport-express.ua.