Головне

Прем’єр-ліга. "Волинь" - "Дніпро" 1:2. Кварцяний - Рамос 2:1. ВІДЕО

26.11.2011 18:50 889 0
Прем’єр-ліга. "Волинь" - "Дніпро" 1:2. Кварцяний - Рамос 2:1. ВІДЕО

Чи варто нагадувати про той реваншистський настрій, який мав панувати у стані "Дніпра" перед поєдинком із "Волинню"? Поразка в Дніпропетровську на старті першості, виліт у Кубку, згадати можна і втрачену перемогу в Луцьку ще минулого листопада, вже за часів Рамоса… Віталія Кварцяного іспанський тренер дійсно мав усі підстави вважати одним із найнезручніших опонентів. Що ж, цього разу він таки зумів виграти чергову партію їхнього протистояння.

Переглянувши статистику зустрічі, можна дійти висновку, що перемога ця далася дніпрянам не так і складно. Але комфортного результату в першому таймі могло б і не бути, якби використала "Волинь" свої шанси за рівного рахунку. Найбільше побиватися за втраченими можливостями має Пічкур, який змарнував два виходи сам на сам із Лаштувкою – дійсно чудові нагоди мав Євген, майже півполя долаючи без перешкод із м’ячем, але обидва рази чеський голкіпер виходив переможцем у дуелі.

А от головний бомбардир "Дніпра" обидва своїх шанси використав. Нікола Калініч спочатку скористався помилкою захисників "Волині", Шикова та Масла, при створенні штучного офсайду. Вирвавшись на вільний простір, хорват втік від Масла, який безсило завалився на газон за ним, обіграв Неділька та закотив м’яча до порожніх воріт. А трохи згодом розіграш кутового призвів до навісу Коноплянки до штрафного майданчика, де той же Калініч головою пробив так, що воротар ледве зумів перевести удар у стійку, від якої м’яч, ніби знущаючись, відскочив в того ж таки Неділька, а вже від нього закотився до воріт. Як би там не було, гол заслужено зарахований на дев’ятого номера "Дніпра", який має вже 7 влучних пострілів у своєму дебютному сезоні.

Рахунок 0:2 дозволяв гостям впевнено виходити на другий тайм, але вже в дебюті його "Волинь" відновила інтригу. Рамон Лопес ніби помстився за захисників своєї команди, так само познущавшись над обороною "Дніпра" в особі Боатенга, від якого він втік, і Чеберячка, якого ефектно обіграв і лишив лежати на газоні, після чого без проблем послав м’яча до воріт.

"Волинь" отримала надію, і була близька до того, аби добитися свого, але знову не скористалася своїми моментами. Чого варта лише 59 хвилина, коли з інтервалом у кілька секунд спершу Шарпар надто слабко пробив по порожніх воротах, які встиг підстрахувати Мандзюк, а потім Лопес поцілив у поперечину. Після того таких переконливих нагод господарі вже не змогли створити, і гра закінчувалася переважно під диктовку "Дніпра", який міг і збільшувати свою перевагу.

Тим не менш, зустріч завершилася із рахунком 1:2, і такий самий рахунок у дуелі Рамоса та Кварцяного в 2011 році. Явно не таким був прогноз до її початку, але прихильники "Дніпра" можуть нарешті полегшено видихнути, міцний горішок волинської команди все ж розкушений.

Коментарі ()