Українська правда

П'ятенко: Реалізація гольових моментів порадувала

Сергей Шемшученко — 25 листопада 2011, 22:08

Одразу шість голів, проведених у ворота полтавської "Ворскли", стали наслідком вмілої реалізації своїх шансів гравцями донецького "Металургу".

Про це після гри заявив головний тренер донецького "Металурга" Володимир П'ятенко, пише сайт клубу.

"Перший тайм був рівним. Хоч ми його і виграли з рахунком 3:2, але полтавчани непогано грали в атаці, запропонувавши нам контргру. Ми очікували, що після невдачі в матчі з "Оболонню", гості будуть грати на перемогу", - зізнався він.

"Павлов був незадоволений їхніми діями в минулому матчі, і ми припускали, що він їх сильно буде налаштовувати. У першому таймі гра була, як кажуть: гойдалки. У другому таймі нам пощастило, що вдалося забити два швидких голи", - продовжив він.

"Полтава почала розкриватися і в нас з'явився простір. Наші швидкі футболісти своїми можливостями вміло скористалися. Сьогодні реалізація гольових моментів порадувала. Із 7-ми ударів у створ воріт ми забили 6 м'ячів", - розповів П'ятенко.

За його словами, якщо на 90-й хвилині лівий захисник команди робить забігання і гольову передачу, то фізичний стан - на рівні.

"До наступного матчу ми будемо готуватися в звичайному режимі. Нічого змінювати ми не будемо", - відповів тренер на питання.

"Втома відчувається у всіх. 20 ігор чемпіонату і дві кубкові зустрічі. У нас трохи менше ігор, ніж у "Ворскли". Ми даємо хлопцям відпочити, але те навантаження, що має бути, хлопці отримують. Нам вдалося знайти час і для пауз, і для навантажень. Думаю, що ми непогано готові. Дай Бог, щоб до двох останніх ігор ми підійшли в самому гарному стані", - закінчив П'ятенко.