Українська правда

Маркевич: Результат по грі

Сергей Шемшученко — 26 листопада 2011, 00:01

Харківський "Металіст" цілком заслужив на перемогу у матчі проти сімферопольської "Таврії".

Таку думку висловив після гри наставник команди Мирон Маркевич, пише сайт "Металіста".

"Гра вийшла нервовою. До останньої хвилини всі були в напрузі. У нас ще були гольові моменти, але, на жаль, ми не змогли їх реалізувати", - поскаржився тренер.

"Після вилучення команда почала грати в свою гру, нам, напевно, треба вдесятьох починати. Добре, що так все закінчилося. Едмар вчасно забив. Результат, я думаю, по грі", - наголосив Маркевич.

Він додав, що з Крістальдо все гараз, його заміна була тактичним рішенням.

"Суддівство? Є інспектор, делегат. Вони будуть оцінювати суддівство. Я тренер, і ви знаєте, що я дуже рідко говорю про суддівство. Мені важко сказати, що там і як", - відповів він.

"Той, хто програє - відразу незадоволений, той, хто виграє - задоволений. Нічого нового в футболі не придумали. Є момент - суддя може відреагувати, а може і не відреагувати. Мені важко сказати. Я думаю, що в першому таймі могла бути і червона картка в сторону "Таврії", коли вдарили Крістальдо. До нас теж, напевно, є претензії у Семена Йосиповича",- продовжив Маркевич.

"Чи будуть переносити матч в Олександрії? Я не знаю. В інтересах збірної я не знаю, чи потрібно це. Потрібно буде - будемо грати", - завершив він.