Українська правда

Слободян: Конюшенко - стовідсотковий головний тренер

Сергей Шемшученко — 28 листопада 2011, 11:40

Попри відсутність тренерського досвіду та диплому головного тренера Сергій Конюшенко зможе досягти успіху з "Оболонню".

Про свою впевненість в цьому заявив президент клубу Олександр Сободян.

"Думаю, Конюшенко - стовідсотковий головний тренер. Коли він позбудеться приставки в. о.? Справа в тому, що є певні правила, які встановлені не нами", - почав він.

"Наприклад, Франц Бекенбауер не маючи диплома тренера, привів збірну Німеччини до перемоги на чемпіонаті світу. Тому, якщо немає відповідної освіти це не говорить про те, що ти не є професіоналом", - вважає Слободян.

Він зазначив, що переконаний, у професіоналізмі Конюшенка в своїй справі.

"Повторюся, у нього величезний досвід, тренерське мислення, професійний рівень і твердий характер - це ті якості, які необхідні для фахівця, який очолює клуб", - підкреслив президент.

"Мені подобалася гра команди і раніше, коли "Оболонь" тренували і Петро Слободян, і Юрій Максимов, і Сергій Ковалець. Подобаються дії хлопців і зараз, коли командою керує Сергій Конюшенко. В "Оболоні" є велика віра гравців у тренера, а у тренера - велика віра у своїх підопічних", - зізнався він.

Проблемою за словами Слободяна є те, що всі чотири нападники в команді травмовані, і в останніх матчах попереду грають атакувальні півзахисники, пише championat.com.