Українська правда

Куніцин зустрінеться з Фірташем, щоб поговорити про Селюка

Сергей Шемшученко — 30 листопада 2011, 09:34

Почесний президент "Таврії" Сергій Куніцин у конфлікті із новопризначеним віце-президентом клубу Дмитром Селюком буде питати поради в засновників клубу.

Нагадаємо, що власником "Таврії" є Дмитро Фірташ.

"Засновники підтвердили, що ніхто не наділяв Селюка такими широкими повноваженнями. Проте, в клуб прибув в якості радника Святослав Сирота. Мені зателефонував президент ПФЛ Мілетій Бальчос, що змінив Сироту на цій посаді, сказав, що ця людина завдала фінансового збитку ПФЛ в 2008/09-х роках у розмірі більше 3 мільйонів гривен, і рішенням КДК ФФУ довічно відсторонена від будь-якої футбольної діяльності.

Бальчос письмово попередив, що якщо Сирота у нас працюватиме, то на клуб будуть накладені штрафні санкції аж до зняття очок. Екс-президент ПФЛ, а нині глава державної служби молоді і спорту Равіль Сафіуллін, теж попередив, що Селюк і Сирота не чисті на руку і з ними потрібно бути обережним. Більше того, у клубу можуть бути серйозні неприємності. Природно, я заявив, що на зустрічі із засновниками поставлю питання про доцільність нашої співпраці з цими людьми", - цитує Куніцина "Спорт-Экспресс в Украине".