Головне

Суркіс: Зі справжніми уболівальниками я буду вести діалог

08.11.2011 11:36 583 0
Суркіс: Зі справжніми уболівальниками я буду вести діалог

Президент київського "Динамо" Ігор Суркіс готовий домовлятися зі справжніми уболівальниками команди, а не тими, хто диктує йому свої умови.

Про це Суркіс заявив "Чемпіону", коментуючи ситуацію з непотраплянням фанів команди на гру з "Металістом" в гостьовий сектор.

"Я нещодавно лише повернувся і мені ще потрібно вивчити ситуацію щодо гри з "Металістом". Але погодьтеся, що заявка від уболівальників на цю гру мала бути. Це моя позиція. Звідки я міг знати, що деякі вболівальники добиралися на гру відразу зі Стамбула?" - запитав він.

"І як варто було організовувати їх приїзд? Чекати на вокзалі у різних місцях. Якщо буде заявка, то ми і будемо готувати виїзд, і я готовий витрачати на це гроші. І мене є діалог з ультрас і будемо домовлятися", - додав президент.

За словами Суркіса, будь-яка команда, яка їде до Києва, надсилає заявку.

"Чи то "Шахтар", "Дніпро" чи "Чорноморець". Від того, якої команди це уболівальники, ми і готуємо відповідну безпеку на секторі", - пояснив він.

"Мені потрібні справжні вболівальники, а не ті, які будуть мені диктувати, що робити за мої ж гроші. Зі справжніми уболівальниками я буде вести діалог", - заявив Суркіс.

Коментарі ()