Українська правда

Сьомін: Багато чого вдалося, окрім останніх п'ятнадцяти хвилин

Сергей Шемшученко — 2 грудня 2011, 00:26

Київське "Динамо" провело непоганий матч, але у кінцівці не змогло протистояти супернику, котрий використав козир у вигляді гри на другому поверсі.

Про це в ефірі каналу "2+2" заявив після матчу тренер команди Юрій Сьомін.

"Аналіз повинен бути звичайно. Проводили хороший матч, добре працювали гравці, але не змогли блокувати ось цю передачу. Моментів "Сток Сіті" мав мінімум. Треба було забивати другий м'яч, коли вели в рахунку. Були непогані моменти після контратак, але сталося що сталося", - почав він.

"Багато чого вдалося, окрім останніх п'ятнадцяти хвилин. Великий тиск був від "Сток Сіті" Потрібно було м'яч покласти вниз, не могли це зробити. Суперник пресингував, робив багато довгих передач, складно було почати нову атаку", - зазначив він.

Сьомін заперечив, що команді не вдався весь другий тайм, ще раз наголосивши, що провальними були лише останні 15-20 хвилин.

"Претензії? Потім розберемо - раз не виграли, то мають бути. Але гравці добре працювали, все трапляється. Найменший епізод - і нам забили гол, програли повітря, там вони мали перевагу", - додав тренер.

Сьомін зазначив, що за другим матчем у групі не слідкував, бо це не мало сенсу, та й не було, коли слідкувати, бо був свій напружений матч.